voor Coaching: Eetoplossingen
eten is voeding voor je Body, Soul & Mind

Als Coach in Eetoplossingen begeleid ik jou anders om te gaan met voeding. Niet door jouw dieet te veranderen, maar juist door de beperkingen in jouw dieet op een andere manier te laten smaken. Dat is mijn leidraad om jou weer te laten genieten ondanks de beperkingen die zijn opgelegd.   

 

ETEN IS VOEDING VOOR JE BODY, SOUL & MIND

 

Leer meer bewust te zijn van wat je eet.  Sta je daar wel eens bij stil?  Weet jij echt wat je in je mond stopt? Welke rol speelt voeding in jouw leven? Wil jij je eigen keuzes maken zonder je te laten misleiden door reclame? 

 

Bewust eten betekent niet alleen gezonde en lekkere voeding. Het betekent ook dat jij jouw spijsvertering ondersteunt waardoor je meer energie overhoud. Voedsel is de brandstof voor je lichaam, ziel en geest … your body, soul and mind. Omdat het lichaam bepaalde hoeveelheden voedingsstoffen nodig heeft om goed te kunnen functioneren, is het belangrijk om daar dagelijks aandacht aan te besteden. Bewuste voeding heeft niet alleen een positieve uitwerking op je fysieke lichaam maar ondersteunt tevens je persoonlijke groei én je intuïtieve ontwikkeling.  

 

 EVERYONE CAN EAT ALL

 

Moeder Natuur biedt ons een grote verscheidenheid aan voedsel. In de huidige maatschappij zijn velen dat vergeten. Het klaarmaken van lekker eten betekent voor mij creatief zijn, anderen laten genieten en dat doe ik met veel plezier.  Mijn creativiteit zet ik in om voor een ieder, mét en zónder voedselbeperkingen, het eten te laten smaken. Everyone can eat all dát is waarom dat ik me hard maak om voedselbeperkingen om te zetten in voedselverrijking.  

 

Is tijd en geld een issue?  Ik kan je gedurende 6 weken op afstand helpen en deel aantal recepten. 

 

Wil je meer begeleiding? In een tijdsbestek van 3 maanden help ik je met de ingrediënten die je al in huis hebt een menu samen te stellen en een persoonlijk bezoek om voor je te koken.

 

Voor een intensief traject van 3 maanden, begeleid ik je niet alleen op afstand, maar  kom ik ook persoonlijk 3x aan huis, koken we samen, help ik je alternatieven te vinden en help ik je  een aantal van jouw favoriete recepten aan te passen. 

 

Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek zodat je weet wat ik voor jou kan beteken. Vul onderstaand contactformulier in en ik neem snel contact met je op!  

Wil je meer (w)eten?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. 

Ik neem dan telefonisch contact met je op.