SylSoulFood
voor je gezin

“Een warm nest bouw je rond de tafel” dat is een conclusie die ik trek als moeder van twee zonen en in het weekend 'bonusmoeder' van twee andere zonen. De 'bonuszonen' waren 7 en 8 toen ik ze leerde kennen. Zij waren moeilijke eters, maar leerden de smaken uit potjes en zakjes van vers te onderscheiden. Van mijn kinderen leerde ik bovendien dat geuren, kleuren en structuren hun eetlust beïnvloeden. Het gaf mij de inspiratie om gerechten om die reden anders te bereiden. 

 

Deze ervaring heb ik door de jaren met velen gedeeld. Een zucht van verlichting was vaak de reactie van moeders die ooit met plezier in de keuken stonden. De keuken was niet langer het hart van het huis. Lange gezichten aan tafel, in combinatie met het dagelijkse  "dat lust ik niet" zijn een succesformule om het plezier in koken te beëindigen. 


Is dit een herkenbare situatie? Wil je weer met plezier aan tafel zitten? Ik help je  met de boodschappen die je al hebt en kijk over je schouder mee. Ik help je op een andere manier naar je gezinsleden te kijken en daarmee anders te leren koken. Géén fratsen maar gewoon lekker, gezond, simpel, eenvoudig en snel aan te leren. Vul dan onderstaand contactformulier in om vrijblijvend een afspraak te maken.

Wil je meer (w)eten?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. 

Ik neem dan telefonisch contact met je op.