SylSoulFood
voor je welzijn

De Romeinse dichter Martialis schreef: "Wie gezond wil blijven, moet eten wat hem niet smaakt, drinken wat hem niet bevalt en doen wat hij niet wenst". Ik wou dat hij eens bij mij had kunnen komen eten! Toen mijn man vanwege een nierziekte plotseling een strikt eiwit- en zoutarm dieet moest volgen, gebruikte ik mijn creativiteit om gerechten toch lekker op smaak te brengen met kruiden. Niemand die bij ons kwam eten merkte iets van zijn speciale dieet, omdat alles gewoon goed smaakte. Intussen heb ik ook vele anderen op deze manier kunnen helpen te genieten van eten, ondanks strenge eetbeperkingen.

Dus moet jij om medische redenen, vanwege een aandoening, intolerantie of allergie, plotseling een dieet volgen en heb je weliswaar duidelijke richtlijnen en recepten gekregen, maar blijkt dat je nou juist de dingen die jíj lekker vindt niet meer mag hebben? Dan kom ik je helpen: ik bestudeer je dieet, ontwikkel verrassende versies van jouw favoriete gerechten zodat je ze wél mag eten en ik kom je ook nog bij jou thuis leren hoe je ze maakt! Je kunt dan weer genieten en toch ook je gezondheid bevorderen. 

Herken je deze situatie? Wil je hulp die je met minimale veranderingen meteen kunt toepassen?  Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek via onderstaand formulier.

 

Wil je meer (w)eten?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. 

Ik neem dan telefonisch contact met je op.