SylSoulFood
voor je zaak

De filosoof Socrates zei eens: "Een goede maaltijd brengt goede mensen samen". Het gezamenlijk eten brengt van oudsher mensen samen want als de maag vol is, wordt het hart vrolijk. Waren er onderwerpen aan de vergadertafel moeilijk te verteren, aan de eettafel worden daarom juist deze onderwerpen besproken. Uit eigen ervaring weet ik dat in vooral Aziatische landen het gezamenlijk eten een essentieel onderdeel is van de onderhandelingen. 

 

Stel: je hebt een belangrijke meeting op je werk met buitenlandse klanten, maar op het industrieterrein waar jullie zitten is weinig te krijgen en het broodje bal uit de kantine is weliswaar lekker maar niet bepaald representatief voor de kwaliteit van jullie werk. Ik maak een creatieve top lunch voor je die middels kleur, geur en smaak het verhaal van jullie bedrijf en/of project perfect tot zijn recht laat komen. De liefde van de mens gaat door de maag en zo werkt dat ook in het zakenleven! 


Een herkenbare situatie voor je? Wil je jouw bedrijf en/of project op een verrassende wijze onderstrepen? Wil je een onvergetelijke indruk achterlaten? Ik vertaal het in de gerechten die ervoor zorgen dat jullie bijeenkomst iets meer meekrijgt dan fysieke tevredenheid. Neem contact met me op door onderstaand contactformulier in te vullen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je meer (w)eten?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. 

Ik neem dan telefonisch contact met je op.