voor mijn boek
 

Dit boek is een mix van persoonlijke verhalen en recepten. Het is een gegeven dat mijn Indonesische afkomst daarop een stempel drukt. Hopelijk kan ik hiermee anderen inspireren en bewust te maken van waar zij zich mee voeden als voedsel voor body, mind & soul. Bovendien is dit boek ook bedoeld voor mensen die Indonesië zullen herkennen in de gerechten en haar verhalen. De Indo cultuur is langzaam aan het verdwijnen in Nederland, met dit boek probeer ik een bijdrage te leveren om die cultuur toch wat langer te behouden. Indonesische mensen eten graag, als ze niet eten dan praten ze erover en zo niet dan zijn ze in de keuken bezig met het bereiden van lekker eten. Nu is er dus voor mij nog een variant bij gekomen: ik schrijf erover. 


 

SYLICIOUS 


Mijn boek Sylicious bestaat uit 22 verhalen waaraan verschillende recepten uit de Indonesische maar ook uit de Hollandse keuken, zijn gekoppeld. Druk maar op het fotootje hierboven en ik vertel erover! Een recept is immers een goed verhaal met een smakelijk einde! Bovendien kent het boek een verrassende einde, dat nog niet eerder is voorgekomen. 


Het boek kost € 25,- en kan alleen online worden gekocht. Druk op deze link om het boek te bestellen! Voor wie Sylicious als cadeau wil bestellen, attendeer ik je erop dat Sylicious pas wordt gedrukt wanneer een een bestelling heeft plaatsgevonden. De verzending duurt daarom 2 dagen.    


Veel leesplezier, en laat me weten welk verhaal minstens een glimlach op je gezicht heeft getoverd! Vergeet niet een recensie achter te laten! Volg SylSoulFood op Facebook en/of Instagram. Mijn blogposts zijn hier te lezen.   


Luister hier naar het interview over mijn boek op radio AFM


Wil je meer (w)eten?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. 

Ik neem dan telefonisch contact met je op.