SylSoulFood
voor speciale gelegenheden

Ondanks het strenge eiwit- en zoutarme dieet van mijn man, heeft niemand daar tijdens feestjes en partijen bij ons thuis ook maar iets van gemerkt. Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het creatief gebruiken van kruiden en specerijen om allerlei smaken te kunnen benadrukken of nabootsen. Door veel mensen met eetbeperkingen bij te staan, ben ik me er nog meer van bewust geworden dat lekker eten een zeer positieve invloed heeft op je welzijn. Je bent helemaal niet lastig, maar je moet gewoon beter dan een ander op je voeding letten!  

 

Misschien wil je wel een avond lekker uit eten met een aantal vrienden of ook een feestje geven, echter, door sterk verschillende voorkeuren, diëten, intolerantie en/of allergieën is het heel moeilijk een restaurant of gelegenheid te vinden waar iedereen blij van wordt. Met plezier bezorg ik jullie dan bij jouw thuis of op een locatie naar keuze, een onvergetelijke culinaire ervaring waar jullie allemaal een volledig voldaan gevoel aan zullen overhouden.  

 

Herken je deze situatie? Wil je ook eens aan tafel genieten met al je vrienden ondanks de voorgeschreven beperkingen? Wil je ook eens meemaken dat je alles kan proeven en meegenieten? Wil je een keer onbezorgd een smakelijke avond beleven?  Vul dan onderstaand contactformulier in om vrijblijvend een afspraak te maken.

Wil je meer (w)eten?

Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. 

Ik neem dan telefonisch contact met je op.